70 درصد از جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین d هستند
مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:

وی افزود: حدود ۸۰ درصد از مرگ و بیماری های غیر واگیردار در کشور ناشی از بیماری های غذایی است و سند ملی امنیت غذا تدوین شده است.
بیشتر بخوانید

کمبود ویتامین D؛ از افسردگی تا سرطان پروستات
9 فایده‌ی ویتامین B3 برای بدن
مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: پیش نیاز توسعه پایدار، دستیابی به غذای سالم و کافی است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این حوزه از توانمندی های خوبی در داخل کشور برخوردار هستیم.

وی عنوان کرد: اجرای طرح برچسب راهنمای تغذیه بر روی مواد غذایی در کشور موفقیت آمیز بوده و مورد توجه کشورهای خارجی قرار گرفته است.
بیشتر بخوانید

9 نشانه کمبود آهن بدن
7 خاصیت کیوی
10 خوراکی برای تقویت سیستم ایمنی بدن
مفید با اشاره به اینکه به دلیل تغییر در سبک زندگی ۷۰ درصد از جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین D و ۴۰ درصد مبتلا به فقر آهن هستند،تصریح کرد: برای تامین سلامت غذایی، طرح نظارت بر کل زنجیره تولید مواد غذایی باید تحت مدیریت واحد و به صورت یکپارچه در کشور اجرایی شود.

مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: سیاست های جهانی در حوزه غذا از تولید مواد غذایی برای رفع گرسنگی به تامین غذای کافی و سالم تغییر یافته است.

منبع: تبیان