دیابتی‌ها پیاز بخورند

دیابتی‌ها پیاز بخورند

                                            دیابتی‌ها پیاز بخورند

مطالعات متعددی در مورد خواص پیاز انجام شده که نشان می‌دهد این ماده غذایی فواید بسیاری از جمله کاهش قند خون را دارد.

مطالعات زیادی درباره اینکه چگونه پیاز می‌تواند منجر به بهبود سلامتی و کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن شود، انجام شد. براساس گزارش «مدیکال دیلی»، در اینجا با برخی فواید پیاز آشنا خواهید شد.

متخصص تغذیه دانشگاه تگزاس گفت: پیازها منابع بسیار عالی از ویتامین سی، ترکیبات سولفوریک، فلاونوئیدها و فلاونوئیدها هستند. وی افزود: طبق برآوردها، مصرف پیاز در هر وعده حاوی 45 کالری است و هیچ گونه چربی ندارد.
بیشتر بخوانید

چرا دیابت باعث خستگی می‌شود؟
10 فایده پیاز برای سلامتی
خواصی برای سلامت قلب
همانطور که می‌دانیم کلسترول لیپوپروتئین کم‌ چگالی (ال دی ال) در دیواره‌های عروق خونی انباشته و در نتیجه منجر به ایجاد لخته خونی می‌شود و خطر ابتلا به حملات و سکته قلبی را افزایش می‌دهد. گفته شده مواد فتوشیمیایی حاوی گوگرد پیاز می‌تواند میزان کلسترول ال‌دی‌ال را در خون کاهش دهد.
بیشتر بخوانید

10 غذا برای تضمین سلامتی قلب
6 توصیه برای به سلامت سپری کردن زمستان
علائم لخته شدن خون چیست؟
کاهش خطر ابتلا به سرطان
طبق مطالعات سال 2017 دانشگاه گولف، پیازهای قرمز قدرت زیادی در مبارزه با سرطان دارند زیرا حاوی میزان زیادی «آنتوسیانین» و «کوئرستین» هستند.
بیشتر بخوانید

پیشگیری از 4 سرطان با انجام تست غربالگری
9 نشانه کمبود آهن بدن
دلایل و درمان سردی پاها
تنظیم قند خون
بیماران دیابتی ممکن است نیاز به اضافه کردن پیاز به وعده غذایی خود داشته باشند زیرا تحقیقات نشان داده که گوگرد پیاز ،مسئول افزایش تولید انسولین است.

منبع: تبیان