آموزش درست کردن “خورش لوبیا سبز” با گوشت

هنوز هم سبزیجات تابستانی در سبزی فروشی ها به وفور پیدا می شود. لوبیا سبز هم از این سبزی هاست که معمولا با آن یا لوبیاپلو درست می کنند یا خوراک لوبیا. البته کوکوی آن هم رایج است ولی به احتمال زیاد خورش آن را تا به حال نخورده اید.
آموزش درست کردن خورش لوبیا سبز
این مواد را برای درست کردن خورش لوبیا سبز نیاز داریم :

گوشت گوسفندی نیم کیلو
لوبیا سبز نیم کیلو
رب گوجه فرنگی 2 ق س
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر رنده شده 2 حبه
غوره 2 ق س
روغن سرخ کردنی به اندازه لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت

ابتدا لوبیا سبز را پاک کنید و بشویید . بعد به قطعه های 5 سانتی متری برش بزنید .گوشت را هم به اندازه های خورشتی تکه کنید.

سپس پیازها را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید و بعد با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ پیازها طلایی شود.بعد گوشت تکه شده را داخل پیاز ها بریزید و به همراه پیاز تفت دهید .کمی که گوشت ها را تفت دادید لوبیا ها را هم اضافه کنید و با گوشتو پیاز سرخ کنید.
گوجه ها را به صورت نگینی خرد کنید

گوجه فرنگی ها را هم پوست بگیرد و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه سیر با مواد داخل تابه مخلوط کنید و تفت دهید. در آخر تفت رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و یک تفت کوچک به رب دهید تا رنگ بهتری بگیرد . داخل قابلمه حدود 1 لیتر آب بریزید و در آن را ببندید تا آب بجوش بیاید .سپس ، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید تا همه مواد کنار هم با آرامی و با حرارت ملایم پخته شوند .وقتی گوشت پخت نمک و آبغوره را هم اضافه کنید تا گوشت و بقیه خورشت را مزه دار کنند.بعد از اضافه کردن نمک اجازه دهید خورشت حدود نیم ساعت دیگر هم بجوشد تا کاملا جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد خورش لوبیا سبز

خورش لوبیا سبز جزو انواع خورش میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش لوبیا سبز را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک